Jauhemaalaus ja muu pintakäsittely

Jauhemaalaus, ruiskumaalaus ja muut pintakäsittelymenetelmät tuovat tuotteelle tyylikkään, viimeistellyn pinna. Maalauttamalla pinnan valmiiksi, asennuspaikalla tehtävät maalaukset vähenevät. Teollisuustuote ja -maalaus Oy toimii Piikkiössä, hyvien kulkureittien varrella. Asiakkaitamme ovat metallialan yritykset, mutta palvelemme myös yksityisiä. Ota yhteyttä.

Suuren kuivausuunin ansiosta voimme maalata jauhemaalilla suuriakin rakenteita. Uuniin mahtuvat kappaleet, joiden pituus on alle 6 m, leveys alle 2,4 m ja korkeus alle 2 m.

Maalaamme myös pienet kappaleet, suuret ja pienet erät sekä yksittäiskappaleet. Maalaamme myös puu- ja muovituotteet.

Esikäsittely

Metalliosien pesun ja esikäsittelyn suoritamme 4-vaihekammiopesukoneesa. Esikäsittelyaineena käyttämämme silaanipohjainen Gardobond AP 9809 sopii teräksen, alumiinin ja sinkin esikäsittelyyn.

Se lisää maalin tarttuvuutta ja parantaa korroosionkestävyyttä ja sopii sekä jauhemaalien että märkämaalien esikäsittelyksi.

Pesu tapahtuu automaattisesti kammiossa, jossa on täysin suljettu pesujärjestelmä ja siksi pesuneste pystytään kierrättämään. Käyttämällä suljettua pesujärjestelmää sekä ympäristöystävällisiä pesuaineita, saamme minimoitua pesussa syntyvien jätteiden määrän sekä pesuaineesta aiheutuvat haitalliset päästöt.

Lisäksi käytössämme on kuivapuhdistuslaite, jossa lasikuulapuhalluksella voidaan pienehköjen metallikappaleiden pinnoilta poistaa epäpuhtaudet, ruoste tms.

Jauhemaalaus

Kohteet: kalusteet, sähkökeskukset, sairaalavälineet, ovet, ikkunakehykset, koneet, ajoneuvot, työkalut, ym.

  • Maalit ovat ympäristöystävällisiä, eivätkä sisällä haihtuvia liuotteita.
  • Maalipinnalla on hyvät mekaaniset ominaisuudet (kulutuksen- ja iskunkestävä).
  • Sävyvalikoima on runsas, mutta rajoitetumpi kuin märkämaaleilla.  

Jauhemaaleja on saatavissa myös epoksi-, epoksipolyesteri, polyesteri- ja polyuretaanijauhemaaleina, kohteen ja tarpeen mukaan. Valittavana on myös erilaisia kiiltoasteita, sileänpintaisina sekä efekti-, vasaralakka- ja muilla pintakuvioilla.

Maalaus muilla maaleilla

Kohteet: puukalusteet, erilaiset sisuistus- ja koriste-elementit, ym.

  • Märkämaalien valikoima on laaja.
  • Maali valitaan kohteen vaatimusten ja maalaustekniikan mukaan.
  • Sävyvaihtoehtoja on rajaton valikoima.
  • Kaksikomponenttisilla maaleilla hyvä kulutuksen- ja iskunkestävyys.

Maalityyppejä on paljon ja valitsemme kappaleesi vaatimusten ja käytettävän tekniikan perusteella parhaiten sopivan märkämaalin. Joskus on myös mahdollista korvata liuotinohenteiset tuotteet vesiohenteisilla tuotteilla, mikä on ympäristöystävällisempää. Vesiohenteisista tuotteista haihtuvien yhdisteiden määrä on pieni.

Kaksikomponenttisia polyuretaani- ja epoksimaaleja sekä katalyyttimaaleja käytetään esimerkiksi sisustus- ja koriste-elementteihin. Niillä saadaan kestävä maalipinta ja ne ovatkin korvanneet aiemmin käytettyjä polttomaaleja.

Lakkaus

Kohteet: lähes kaikki pinnat

Lakkaus jättää näkyviin kohteen alkuperäisen kuvioinnin. Valittavana on useita eri kiiltoasteita ja maalityyppejä, myös jauhemaaleina. Lakkaus suojaa pintaa kulumiselta ja lialta ja sitä voidaan käyttää lähes kaikkiin kohteisiin, esimerkiksi messinkiin ja kupariin.

Suosittele meitä

Yhteystiedot

Teollisuustuote ja -maalaus Oy
Salvelanlaaksontie 2
21500
PIIKKIÖ
tuotemaalaus@tuotemaalaus.com
www.tuotemaalaus.com
Salvelanlaaksontie 2, Piikkiö

Ota yhteyttä

Lähetä viestisi tai tarjouspyyntö tällä lomakkeella. Vastaamme mahdollisimman pian.

* Syötä koodi    

Pintakäsittelymestari Jorma Salminen