KOKOONPANOTEHTÄVÄT AMMATTITAIDOLLA PIIKKIÖSTÄ KOKO SUOMEEN

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Metallin pintakäsittelyn ohella Teollisuustuote ja -maalaus Oy tarjoaa myös muita palveluita kokoonpanotehtävistä pakkauksiin sekä poraus- ja katkaisutöihin.

Palvelemme sekä yritys- että yksityisasiakkaita koko Suomen alueella. Ota yhteyttä ja pyydä rohkeasti lisätietoja palvelutarjonnastamme.

Kokoonpano- ja pakkaustehtävät

Toteutamme mekaanista kokoonpanoa yritysasiakkaillemme. Hoidamme kokoonpanot tarkkaan asiakkaan toiveiden mukaan.


Voit keskittää kokoonpanotyöt sekä maalaus- ja pintakäsittelytyöt samalle luotettavalla yritykselle. Kokoonpanojen ohella hoidamme myös pakkaustyöt asiakkaan tarpeiden mukaan. 


Kysy lisää kokoonpano- ja pakkauspalveluistamme!

Poraus- ja katkaisutyöt

Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman kattavat palvelut, joten meiltä onnistuvat tarvittaessa myös pienehköt poraus- ja katkaisutyöt.


Tilaa meiltä halutessasi palvelupaketti pintakäsittelyineen, kokoonpanoineen sekä mahdollisine poraus- ja katkaisutöineen. Tarjoamme palvelut tarvittaessa myös erikseen. 


Toteutamme sekä kokoonpanopalveluita että muita palveluitamme Piikkiön toimipisteestämme käsin tarvittaessa kaikkialle Suomeen – ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Lue myös pintakäsittelytöistä
Puhelinkuvake

Toteutamme pintakäsittelyjen lisäksi myös kokoonpanotehtävät pitkällä kokemuksella Piikkiöstä koko Suomeen. Kysy lisää – palvelemme mielellämme!

Ota yhteyttä

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.