MONIPUOLISET PINTAKÄSITTELYT METALLIPINNOILLE PIIKKIÖSTÄ

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Teollisuustuote ja -maalaus Oy toteuttaa pintakäsittelyt metallipinnoille pitkällä kokemuksella. Onnistunut pintakäsittely antaa tuotteelle kestävän, tyylikkään ja viimeistellyn pinnan. Maalauttamalla tuotteet meillä valmiiksi säästät aikaa asennuspaikalla tehtäviltä maalauksilta.

Palvelemme asiakkaita koko Suomen alueella. Asiakkaitamme ovat pääasiassa metallialan ja kaupan yritykset, mutta palvelemme myös yksityistalouksia.

Maalaukset myös suurille rakenteille

Tarjoamme monipuoliset maalaus- ja pintakäsittelypalvelut, kuten jauhemaalaukset, muut maalaukset ja lakkaukset. Maalaamme pienet kappaleet, suuret ja pienet erät sekä yksittäiskappaleet. Lisäksi maalaamme puu- ja muovituotteet.


Suuren kuivausuunin ansiosta voimme maalata jauhemaalilla suuriakin rakenteita. Uuniin mahtuvat kappaleet, joiden pituus on alle 6 m, leveys alle 2,4 m ja korkeus alle 2 m.

Tutustu myös muihin palveluihimme

Huolelliset esikäsittelyt

Pesemme ja esikäsittelemme metalliosat ennen maalausta nelivaihekammiopesukoneessa. Esikäsittelyaineena käytämme silaanipohjaista Gardobond AP 9809 -konversiopinnoitetta, joka sopii teräksen, alumiinin ja sinkin esikäsittelyyn. Se lisää maalin tarttuvuutta, parantaa korroosionkestävyyttä ja sopii sekä jauhemaalien että märkämaalien esikäsittelyyn.


Pesu tapahtuu automaattisesti kammiossa, jossa on suljettu pesujärjestelmä, joten pesuneste pystytään kierrättämään. 

Käyttämällä suljettua pesujärjestelmää ja ympäristöystävällisiä pesuaineita minimoimme pesussa syntyvät jätteet ja haitalliset pesuainepäästöt. Pesujärjestelmää tarkkaillaan päivittäin, jotta pesutulos olisi paras mahdollinen


Käytämme lisäksi kuivapuhdistuslaitetta, ja lasikuulapuhalluksella voimme poistaa pienehköjen metallikappaleiden pinnoilta epäpuhtauksia sekä ruostetta.

Jauhemaalaukset

Jauhemaalaus sopii esimerkiksi kalusteille, sähkökeskuksille, oville, ikkunakehyksille, koneille, ajoneuvojen osille ja työkaluille. Oikein tehtynä maalauksen lopputulos on todella kestävä.

  • Käytämme ympäristöystävällisiä maaleja, jotka eivät sisällä orgaanisia liuotteita (VOC).

  • Maalit eivät sisällä lyijyjä tai muita raskasmetalleja.

  • Jauhemaalatulla pinnalla on hyvät mekaaniset ominaisuudet (kulutuksen- ja iskunkestävä).

  • Tarjolla on laaja sävyvalikoima.

  • Meillä on laaja valikoima erilaisia pohjamaaleja.

Jauhemaaleja on saatavissa epoksi-, epoksipolyesteri, polyesteri- ja polyuretaanijauhemaaleina kohteen ja tarpeen mukaan. Valittavana on myös erilaisia kiiltoasteita ja pintoja, kuten sileäpintainen, efektilakka, vasaralakka ja erilaiset pintakuviot.


Interpon D X-Pro = parempaa kulutuksenkestoa Lue tästä

Muut maalaukset

Toteutamme maalauksia myös muilla kuin jauhemaaleilla esimerkiksi erilaisille koneille, rakenteille sekä sisustus- ja koriste-elementeille. Maalausjärjestelmä valitaan kohteen mukaan. 


Sävyvaihtoehtoja on rajaton valikoima, ja etenkin kaksikomponenttisilla maaleilla on hyvä korroosion ja kulutuksen kestävyys. Valitsemme sopivan märkämaalin kappaleesi vaatimusten ja käytettävän tekniikan perusteella. Joskus on myös mahdollista korvata liuotinohenteiset tuotteet vesiohenteisilla tuotteilla. Vesiohenteisista tuotteista haihtuvien yhdisteiden määrä on pieni.

Lakkaukset

Lakkaukset sopivat lähes kaikille pinnoille – myös esimerkiksi messinkiin ja kupariin. Lakkauksen etuna on läpinäkyvyys: se jättää näkyviin kohteen alkuperäisen kuvioinnin. 


Valittavana on useita eri kiiltoasteita ja maalityyppejä. Lakkaus suojaa pintaa kulumiselta ja lialta.

Tutustu teknisiin selosteisiin
Yhteystietokuvake

Jätä pintakäsittelyt meidän osaaviin käsiimme. Toteutamme lakkaukset ja maalaukset Piikkiöstä käsin asiakkaille koko Suomeen – kysy lisää!

Ota yhteyttä

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.