Jauhemaalaus ja muu pintakäsittely

Onnistunut pintakäsittely antaa tuotteelle kestävän, tyylikkään ja viimeistellyn pinnan. Maalauttamalla tuotteet valmiiksi, asennuspaikalla tehtävät maalaukset vähenevät. Teollisuustuote ja -maalaus Oy toimii Piikkiössä, hyvien kulkureittien varrella. Asiakkaitamme ovat pääasiassa metallialan ja kaupan yritykset, mutta palvelemme myös yksityisiä. 

Suuren kuivausuunin ansiosta voimme maalata jauhemaalilla suuriakin rakenteita. Uuniin mahtuvat kappaleet, joiden pituus on alle 6 m, leveys alle 2,4 m ja korkeus alle 2 m.

Maalaamme myös pienet kappaleet, suuret ja pienet erät sekä yksittäiskappaleet. Maalaamme myös puu- ja muovituotteet.

Esikäsittely on onnistuneen maalauksen perusta.

Metalliosien pesun ja esikäsittelyn suoritamme 4-vaihekammiopesukoneessa. Esikäsittelyaineena käytämme silaanipohjaista  konversiopinnoitetta, Gardobond AP 9809 joka sopii teräksen, alumiinin ja sinkin esikäsittelyyn. 

Se lisää maalin tarttuvuutta ja parantaa korroosionkestävyyttä ja sopii sekä jauhemaalien että märkämaalien esikäsittelyksi.

Pesu tapahtuu automaattisesti kammiossa, jossa on täysin suljettu pesujärjestelmä ja siksi pesuneste pystytään kierrättämään. Käyttämällä suljettua pesujärjestelmää sekä ympäristöystävällisiä pesuaineita, saamme minimoitua pesussa syntyvien jätteiden määrän sekä pesuaineesta aiheutuvat haitalliset päästöt. Pesujärjestelmää tarkkaillaan päivittäin, jotta pesutulos olisi paras mahdollinen

Lisäksi käytössämme on kuivapuhdistuslaite, jossa lasikuulapuhalluksella voidaan pienehköjen metallikappaleiden pinnoilta poistaa epäpuhtaudet, ruoste tms. 

Jauhemaalaus

Kohteet: kalusteet, sähkökeskukset, ovet, ikkunakehykset, koneet, ajoneuvojen osat, työkalut, ym.

 • Maalit ovat ympäristöystävällisiä, eivätkä sisällä orgaanisia liuotteita ( VOC).
 • Eivät sisällä lyijyjä tai muita raskasmetalleja
 • Maalipinnalla on hyvät mekaaniset ominaisuudet (kulutuksen- ja iskunkestävä).
 • Laaja sävyvalikoima / eri kiiltoasteita. 
 • Laaja valikoima erilaisia pohjamaaleja.

Jauhemaaleja on saatavissa  epoksi-, epoksipolyesteri, polyesteri- ja polyuretaanijauhemaaleina, kohteen ja tarpeen mukaan. Valittavana on myös erilaisia kiiltoasteita, sileänpintaisina sekä efekti-, vasaralakka- ja muilla pintakuvioilla. Oikein tehtynä saadaan laadukas lopputulos.


Maalaus muilla maaleilla

Kohteet: Erilaiset koneet, rakenteet,  sisuistus- ja koriste-elementit, ym.

 • Maalausjärjestelmä  valitaan kohtelle asetettujen vaatimusten mukaan.
 • Sävyvaihtoehtoja on rajaton valikoima.
 • Kaksikomponenttisilla maaleilla hyvä korroosion ja kulutuksen kestävyys

Maalityyppejä on paljon ja valitsemme kappaleesi vaatimusten ja käytettävän tekniikan perusteella parhaiten sopivan märkämaalin. Joskus on myös mahdollista korvata liuotinohenteiset tuotteet vesiohenteisilla tuotteilla, vesiohenteisista tuotteista haihtuvien yhdisteiden määrä on pieni.

Lakkaus

Kohteet: lähes kaikki pinnat

Lakkaus jättää näkyviin kohteen alkuperäisen kuvioinnin. Valittavana on useita eri kiiltoasteita ja maalityyppejä, myös jauhemaaleina. Lakkaus suojaa pintaa kulumiselta ja lialta, sitä voidaan käyttää lähes kaikkiin kohteisiin, esimerkiksi messinkiin ja kupariin.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 5Jaa

Yhteystiedot

Teollisuustuote ja -maalaus Oy

Salvelanlaaksontie 2

21500 PIIKKIÖ

010 4250 900

tuotemaalaus@tuotemaalaus.com

www.tuotemaalaus.com

Ota yhteyttä

Lähetä viestisi tai tarjouspyyntö tällä lomakkeella. Vastaamme mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Teollisuustuote ja -maalaus Oy
Salvelanlaaksontie 2
21500 PIIKKIÖ

Y-tunnus: 2208115-5
Puh: 010 4250 900

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Teollisuustuote ja -maalaus Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
 • Organisaatio ja asema
 • Organisaation osoitetiedot
 • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.